Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sangforedrag med Rasmus Skov Borring

NOV
24

Sangforedrag med Rasmus Skov Borring


Dato Torsdag d. 24. november 2022, kl. 19:00
Sted Ejby Kirke, Dalbyvej 58, Ejby,, 4623 Lille Skensved
Medvirkende
Rasmus Skov Borring
Sangforedrag med Rasmus Skov Borring

Sangforedrag med Rasmus Skov Borring
Kom og syng med, når Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. Han vil præsentere både velkendte og nye sange fra Højskolesangbogen. Sangforedraget åbner op for både baggrunde for sangene samt hans værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med digter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.
Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af højskolesange, to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet og ”Sangen har lysning” fra 2020 med nye fællessange.
Rasmus Skov Borring modtog i 2019 N.F.S. Grundtvigs Pris og blev i 2022 nomineret til hovedprisen ved Artbeat Prisen for sit arbejde med at formidle fællessangstraditionen både i Danmark og i udlandet. Han er komponist bag sangen ”Gi’ os lyset tilbage”, som netop er blevet optaget i Højskolesangbogen sammen med flere af hans andre sange.
Se mere på www.rasmusskovborring.dk