Pinsevandring på Ejby kirkegård for hele familien

Dato Mandag d. 1. juni 2020, Kl. 13:30 til kl. 16:00
Pinsevandring mandag d. 1. juni - 2. pinsedag Drop ind mellem kl. 13.30-16.00 - kom når du kan, og bliv så længe, som du har lyst til på en vandring, der vil tage dig rundt om Ejby Kirke og på Ejby kirkegård. Præsten Nadia Dyhrberg-Krantz samt gravermedhjælper Hanne Jakobsen står klar til at sende dig afsted til 10 poster, der fortæller om pinsen. På vandreturen kommer du blandt andet forbi et stort kors, gå Trosbekendelsen, QR koder og en quiz. Der vil også være mulighed for at øve sig på Fadervor, mens du finder vej. Alt imens vil organist Torben Holdt og kirkesanger Ulla Bugge spille og synge skøn pinsemusik, der transmitteres ud fra kirken. Når I går hjem er der en lille pose med pinsehygge både til de voksne og til børnene. Alle kan deltage denne dag, og det er helt gratis. Vi opfordrer til, at der holdes afstand, så vi sammen kan fejre pinse - hver for sig.
Ophavsret: